OVER ONS

Veel van ons werken al jaren met heel veel plezier in de food branche. Wat ons zo ontzettend inspireert en motiveert, is dat er altijd beweging en verandering is in onze tak van sport. Toen we begonnen met het aanbieden van warme maaltijden voor de kinderopvang in Nederland zeiden veel mensen:" Waarom…? Wij eten hier toch gewoon boterhammen tussen de middag…?”

En zie hoe het is veranderd in 10 jaar tijd. Lekker en Vers groeide uit tot marktleider en levert nog steeds lekkere en verse warme maaltijden aan kinderdagverblijven in Nederland. Wanneer je in jezelf en jouw ideeën gelooft, kan je het verschil maken. Maar hoe zijn we met ons team dan bij plantaardige voeding terecht gekomen…?

Afgelopen jaar gingen we samen een hapje eten bij een leuk nieuw tentje in Utrecht waar we de hele avond alleen plantaardige gerechten geserveerd kregen. Alle gerechten waren super lekker. 

Vanaf dat moment zijn we ons meer gaan verdiepen in de vegan food wereld. Dat heeft ons gebracht tot het opzetten van dit online platform waar we lekkere plantaardige gerechten bieden voor iedereen. 

Lekker en plantaardig voor iedereen. Of je nu vegan, vegetariër of flexitariër bent. Door te kiezen voor plantaardige voeding maken we samen een positieve impact. Wij geloven in een gezonde en goede toekomst met oog voor iedereen op deze planeet door lekkere en smaakvolle plantaardige gerechten aan te bieden.

Met ons platform bieden we producenten die een lekker en plantaardig product hebben een plek, zodat we de beste en meest innovatieve vegan merken in de spotlight kunnen zetten.

Samen gaan we voor een plantastische toekomst!

Team Viva la Vegan

 

Wat zoekt u?

Bekijk winkelwagen